Valvekaamera – Sinu suur abimees

Videovalve kvaliteet ja nutikus on arenenud tormilise kiirusega. Kaamerad on muutunud taskukohaseks ja efektiivseks, võimaldades kodu, suvila või kontori jälgimist nii reaalajas kui järelvaatamisega. Järgnevalt on lugejal võimalus vajaduspõhiselt teha oma järeldused, millise situatsiooni tekkimise ennetamine ja võimaliku kahju vältimine on kõige aktuaalsem.

Sisekaamera

Kompaktne sisekaamera, sisseehitatud mikrofoni, kõlari, wifi ja mälukaardiga võimaldab lisaks valvefunktsioonile jälgida ja suhelda ka ruumis viibivate inimeste või koduloomadega. Silma saab peal hoida nt lastel: kas koolist koju jõudnud, kas, mida sõid jne. Lapski tunneb end üksi kodus kindlamalt, kui ema-isa hääl temaga. Saab nõu küsida ja pisut “muljetada”.

Välikaamera

Ilmastiku- ja vandaalikindel jälgib sisseehitatud liikumisdetktori abiga ehitiste ümber toimuvat. Välikaamera jälgimise alla jäävad eramajade puhul tavaliselt eraldiseisvad kuurid, kus hoitakse kalleid murutraktoreid või hobisõidukeid ning terrassid aiamööbli ja grillidega, mis kipuvad pahatihti nö. jalutama minema. Nähtamatu kiirgusega IR-LED valgustus tagab kvaliteetse pildi ka pilkases pimeduses.

Reaalajas jälgimine ja salvestamine

Vaatlusseadmeteks võivad olla kõik igapäevased nutiseadmed, vajalik on vaid tasuta rakendus.

Võite olla teel ärikohtumisele või hoopis lastega kinos, aga mure, kuidas firmas tööpäeva lõpus kaupade laudustamine õnnestus, kas firma autod on pargitud territooriumile õigesti või kas aiad-väravad terved, ei anna rahu. Lülitus laoruumi või õueala kaamerale ja pilt selge.

Wifiga kaamerad võivad salvestada mälukaardile, mis muudab kaamerate paigaldamise kiireks ja mugavaks, kuna tarbivad vaid toitevoolu. Üle nelja kaamera lihtsamaks haldamiseks soovitame kasutada võrgusalvesteid. Sellisel juhul asuvad salvestised eraldi seadmes ning on turvaliselt kaitstud.

Tänapäevastes lahendustes kasutatame 4 megapikslise sensoriga kaameraid, mis hõlpsasti tuvastavad inimese näo ja auto numbrimärgi mitmekümne meetri kauguselt. Uusima lahendusena pakume suurte alade jälgimiseks 4K resolutsiooniga kaameraid, mis teeb ära mitme kaamera töö korraga.

Kvaliteetse pildi tagab õige seadistus

Maailma suurima videolahenduste tootja Hikvision kaamerad ja salvestusseadmed on mugav ja taskukohane lahendus, mida siinkohal soovitame. Pakume unikaalset lahendust e. eelseadistatud kaamerate komplekte, mis saabuvad elementaarsete eelseadistustega, et meie klientidel oleks ka iseseisvalt kaamera paigaldamine ning tööle lülitamine võimalikult kiire ning mugav. Loomulikult saab tellida ka paigalduse töisteenuse meie paigalduspartnerilt.

Tehniline tugi telefonil 5333 5333 või televool@televool.ee pakub tasuta konslutatsiooni kliendi objektile parima lahenduse leidmiseks.

 

Universaalne välikaamera komplekt

Komplekti kuuluvad:
– Eelseadistatud 4MP Wifi välikaamera
– 64GB mälukaart
– Toiteadapter
– Alustoos
– Garantii 3a

Hind vaid 239€
Uuri lisa SIIT